وردپرس چیست؟ در این مقاله میخواهیم بگوییم WordPress چیست و چرا باید از وردپرس استفاده کنیم. حتما بارها و بارها شنیدید که میگویند سایتمان را با وردپرس طراحی کردیم یا طراحی وبسایت با وردپرس راحت ترین راه برای ساختن سایت است و حتی خود شما هم میتوانید یک سایت طراحی کنید.
اگر مشتاق هستید درباره وردپرس اطلاعاتی کسب کنید ما در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه طراحی وبسایت با وردپرس آشنا شوید.
طراحی سایت با وردپرس چیست
در این آموزش میخواهیم مراحل طراحی وبسایت با وردپرس را برایتان بگوییم.
مقاله مرتبط: طراحی سایت چیست؟
وردپرس چیست؟
پاسخ به وردپرس چیست؟ به زبان سایت سازنده :
وردپرس WordPress یک نرم افزار اوپن سورس است که توسط آن می توانید وب سایت، وبلاگ یا اپلیکیشن بسازید.
پاسخ به وردپرس چیست؟ به زبان ساده:
وردپرس سادهترین و انعطاف پذیرترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) در دنیا است. در حال حاضر وردپرس محبوبترین سایت ساز در دنیا است و بیش از 33% از وبسایتهای دنیا با وردپرس ایجادشده و این رقم روزبهروز در حال افزایش است. این سیستم مدیریت محتوا یک سیستم سازنده سایت و پکیج راه انداز وب سایت، فروشگاه اینترنتی و وبلاگ (از هر نوع و هر مدل است) که برای دانلود وردپرس به صورت کاملا رایگان می توانید از طریق وب سایت رسمی وردپرس اقدام کرده و بر روی فضای اینترنتی خود نصب کنید (فضای اینترنتی همان فضایی است که سایت شما و محتویات آن بر روی آن فضا قرار میگیرد) و سپس وب سایت خود را به طور کامل با جزئیات و امکانات مختلف و طرح دلخواه بر روی آن پیاده سازی کرده و مطالب و بخشهای مختلف سایت را مدیریت کنید. وردپرس عبارت است از یک سیستم مدیریت محتوای سایتساز که با استفاده از ان قادر خواهید بود تا اقدام به راهاندازی انواع گوناگونی از وبسایت و وبلاگ بپردازید.
برای دانلود نرم افزار وردپرس از سایت WordPress اقدام نمایید.
برای نصب، مقاله نصب وردپرس روی ویندوز و کامپیوتر و لوکال هاست را مطالعه نمایید.
مزایای طراحی وبسایت با وردپرس چیست
بعد از اینکه به سوال وردپرس چیست؟ باید از مزایا و معایب این سیستم بگوییم.
طراحی وب سایت رایگان با وردپرس دارای مزیت هایی است که نمیتوان آن را با دیگر عوامل مقایسه کرد در زیر برای شما مزایای آن را خواهیم گفت:
- سئو بسیار قوی در مقایسه با سایر اسکریپت های آماده رایگان بودن
- سادگی کار با آن که افراد با چند روز تمرین میتوانند یک سایت طراحی کنند.
- انعطاف پذیری بالا
- وجود قالب های رایگان بسیار زیاد در سراسر وب
- وجود قالب های مختلف با سلیقه های متفاوت
- دریافت آپدیت های برنامه به صورت خودکار
- وجود افزونه های بسیار زیاد برای کاربردهای مختلف، در مطلب ۱۰ ابزار برتر و افزونه سئو برای وردپرس نمونههای برتر این افزونهها را معرفی کردیم.
- سادگی ایجاد پوسته و قالب جدید در وردپرس
- قابلیت توسعهی زیاد برای افزودن امکانات جدید
- بزرگ بودن جامعهی طراحان سایت و برنامهنویسان وردپرس
- رابط کاربری آسان و روانی دارد
- محیط مدیریت واکنشگرا برای استفاده روی موبایل
- وجود مستندات زیاد و خوب به زبان فارسی و انگلیسی برای بخش کاربری و بخش برنامهنویسی
- امکان طراحی فروشگاه اینترنتی با نصب افزونهی ووکامرس
البته در مقاله مزایای طراحی سایت با وردپرس چیست؟ به صورت مفصل در این خصوص صحبت کردیم.
معایب طراحی وبسایت با وردپرس چیست
برای اینکه به صورت دقیق بدانیم وردپرس چیست؟ باید معایب آن را نیز بررسی کنیم. هر برنامه میتواند معایب خاص خودش را داشته باشد. اما معایب وردپرس برای کسانی است که میخواهند یک سایت با امکانات خاصی را طراحی کنند:
- برای سایت های بزرگ بهینه نیست و امکانات لازم را ندارد. اگر بخواهیم یک سایت با امکانات خاص داشته باشیم مانند یک سایت تخفیف گروهی، نمیتوان از سایت های وردپرسی استفاده کرد زیرا هم هزینه زیادی دارد و هم برنامه نویسی آن زیاد و پیچیده است.
- از لحاظ امنیتی مشکلاتی دارد که به مرور زمان مشخص می شود و برای حل این مشکلات می بایست همواره آخرین نسخه آن دانلود شود.
- به هک و کدهای PHP برای اضافه شدن امکانات جانبی، به شدت وابسته است و توابع این هکها نیز میتوانند بسیار گیج کننده باشند.
- ساخت یک سایت بسیار جامعه محور مانند یوتیوب یا فیسبوک در پلت فرم وردپرس میتواند یک چالش بزرگ باشد.
مقالات مرتبط: دروپال بهتر است یا وردپرس ؟ و وردپرس بهتر است یا جوملا ؟
قیمت طراحی وبسایت با وردپرس
هزینه طراحی سایت با وردپرس خیلی ارزان و شاید گاهی اوقات رایگان است، اما در نظر داشته باشید که این رایگانی برای کسانی است که فقط در حد یک سایت معمولی را بخواهند.
هزینه طراحی وبسایت شرکتی با وردپرس به مراتب میتواند از حالت رایگان جدا شده و هزینه هایی را برای شما داشته باشد. این موضوع به این دلیل است که کسانی که تمام جزئیات کار را نمیدانند و فقط برای گرفتن پول از مشتری تلاش میکنند یک سایت با امکانات محدود و طراحی نادرست را به مشتری تحویل میدهند. که در بیشتر موارد این سایت ها طراحی استانداردی ندارند و موجب مشکلات زیادی در مرور زمان میشوند.
اگر جایی میشنوید که طراحی سایت با وردپرس رایگان را میخواهند برای شما انجام دهند و یا به شما میگویند که با وردپرس میتوانید یک سایت برای خود بسازید به این نکته توجه کنید که درست است که وردپرس رایگان است و همه میتوانند به آن دسترسی پیدا کنند اما تا تجربه و دانش کافی در مورد طراحی وبسایت استاندارد و رعایت نکاتی که در آینده ممکن است موجب بروز مشکلات زیادی برای شما شود نمیتوانید یک سایت مناسب برای خود طراحی کنید.
درآمد طراحی وبسایت با وردپرس
درآمد شما از طراحی یک سایت میتواند از کم تا به فوق العاده زیاد تغییر کند اما باید به این نکته توجه داشته باشید طراحی وبسایت با وردپرس اگرچه ساده به نظر میآید اما باید تمام فنون آن و تجربه کافی در زمینه طراحی وب را داشته باشید. مهم ترین نکته در طراحی رعایت کردن استاندارد های آن است. اگر شما یک سایت بر اساس نیاز های مشتری نسازید و مشتری ناراضی داشته باشید نمیتوانید مشتری های ثابتی داشته باشید.
بازار کار طراحی وب با وردپرس
برای اینکه یک وبسایت داشته باشید میتوانید همه چیز را به یک طراح و برنامه نویس بسپارید. اما بدون شک این کار هزینه زیادی هم برایتان به همراه دارد. بازار کار طراحی با وردپرس امروزه بسیار داغ است اما توجه داشته باشید که طراحی یک سایت مراحل خاص خودش را دارد. 50 درصد و یا بیشتر شرکت ها و یا کسانی که به صورت فریلنسر کار میکنند شاید این جمله را از مشتری شنیده باشند که با وردپرس هم خودمان میتوانیم یک سایت طراحی کنیم. اما شما باید توانایی متقاعد کردن مشتری را برای اینکه تمامی ریزه کاری های وردپرس را نمیدانند و اینکه طراحی برای یک سایت باید اصول خاص خودش را رعایت کنند.
مدت زمان طراحی سایت با وردپرس
برای طراحی یک سایت با وردپرس بسته به نوع سایتی که میخواهید طراحی زمان آن متغییر است. اگر طراحی شما با یک قالب ساده و بدون تغییرات قالب بخواهید طراحی کنید بسته به سرعت شما تا 3 الی 5 روز هم میتوانید طراحی کنید. اما اگر بخواهید یک سایت مختص به خودتان و با تغییرات زیاد طراحی کنید با هم بسته به سرعت دستتان باز هم متغییر است. اما با بیشترین تغییرات و سایت اختصاصی بیست روز کاری مناسب طراحی میباشد.
نمونه های طراحی سایت با وردپرس
اگر میخواهید سایت های طراحی شده با وردپرس را ببینید میتوانید با نصب یک پلاگین هر سایتی را که در بروزر خود باز میکنید ببینید که با وردپرس طراحی شده است یا خیر.
سایت های طراحی شده با وردپرس را میتوانید از طریق یک پلاگین که به نام Wappalyzer در extension های بروز سیستم مشاهده کنید.و یا میتوانید با مراجعه به نمونه کارهای آوش تک تعدادی از سایت های طراحی شده با وردپرس را مشاهده کنید.
پروژه طراحی وب با وردپرس را به دست شرکت هایی که توانایی انجام این کار را دارند حتما بسپارید تا بعدا بتوانید یک بازخورد عالی را از سایتتان داشته باشید. طراحی وب استاندارد به شدت میتواند در سئو سایت شما تاثیر گذار باشد.
شروع طراحی وبسایت با وردپرس
برعکس خیلی از منتقدان وردپرس که میگویند وردپرس هیچ قابلیتی ندارد شما میتوانید:
- طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
- طراحی وب دو زبانه با وردپرس
- طراحی وب دیجی کالا با وردپرس
- طراحی سایت خبری با وردپرس
را داشته باشید.
جمع بندی
در انتها باید بگیم که طراحی با وردپرس مراحل مربوط به خود را دارد که حتما باید یکسری قواعد و اصول را رعایت کرد تا یک سایت استاندارد داشته باشید. داشتن یک سایت یکی از روش های بهتر دیده شدن در بازار کار و بین مشتریان است. دسترسی راحت به سایت شما، زیبایی سایت و چیدمانی مناسب با فضای کار شما میتواند مشتریان بیشتری را برای کارتان جذب کند. اگر بدنبال شرکت طراحی وبسایت با وردپرس میگردید بهتر است که حتما قبل از طراحی از مشاوره رایگان طراحی سایت آنها استفاده کنید و ببینید که چه نکاتی را برای طراحی رعایت میکنند. pdf این مقاله را میتوانید از این لینک دریافت کنید.
لطفا نظراتتون رو زیر مقاله برامون کامنت بزارید تا بتونیم مقاله های مورد علاقه شما رو بنویسیم.