آموزش نصب وردپرس روی هاست و لوکال هاست موضوعی است که در این مقاله میخواهیم به آن بپردازیم و 0 تا 100 نصب وردپرس را آموزش دهیم. اگر شما هم به دنبال راهی برای نصب وردپرس روی ویندوز هستید بهتون پیشنهاد میکنم این مقاله را از دست ندهید و در ادامه با ما همراه باشید.
بعد از آنکه متوجه شدیم طراحی سایت چیست؟ نصب سیستم مدیریت محتوا الزامی است.
وردپرس به عنوان محبوب ترین سازنده وب سایت در جهان شناخته شده است. این سیستم مدیریت محتوا بیش از 33 درصد از کل وبسایت های اینترنتی را شامل می شود. دلیل آن هم نصب آسان آن است که ساخت وب سایت را برای هرکسی آسان می کند.
شما به راحتی میتوانید وردپرس را روی انواع هاست و فقط تنها با چند کلیک نصب کنید. نصب وردپرس یک فرایند ساده است که کمتر از 5 دقیقه طول می کشد.
در این آموزش هدف ما ارائه آموزش کامل نصب وردپرس برای مبتدیان است. در انتهای این مقاله شما توانایی نصب وردپرس روی هاست و لوکال هاست خودتان را پیدا میکنید.
روش نصب وردپرس
چگونه وردپرس را نصب کنیم؟ قبل از اینکه آموزش نصب وردپرس را به شما ارائه دهیم. باید بدانید WordPress قابلیت نصب روی هاست و لوکال هاست را دارد. حالا نصب وردپرس روی هاست و لوکال هاست چه فرقی با هم دارند؟
اگر قصد نصب وردپرس روی هاست را دارید باید دامنه و هاست را خریداری کنید و از طریق پنل مدیریت هاست، این سیستم مدیریت محتوا را نصب نمایید.
اگر فعلا قصد خرید دامنه و هاست را ندارید میتوانید نصب وردپرس روی لوکال هاست را انجام دهید. این کار بدون هیچ هزینهای صورت میگیرد ولی سایت شما توسط کاربران اینترنت دیده نمیشود. صرفا برای ساخت سایت بدون هزینه و جهت تست میتوان از سرور مجازی یا لوکال هاست استفاده کرد و بعد از خرید دامنه و هاست آن را انتقال داد.
مطالعه مراحل ساخت سایت وردپرس چیست؟ برای درک بهتر به شما کمک خواهد کرد.
در ادامه روش نصب هر دو را به صورت تصویری آموزش میدهیم.
آموزش نصب وردپرس
در این قسمت سراغ آموزش تصویری نصب وردپرس میرویم.
نصب وردپرس روی لوکال هاست
به دلیل اینکه لوکال هاست های متفاوتی وجود دارد. ما یکی از اینها برای شما به صورت تصویری میدهیم.
ما در مطلب دیگری آموزش تصویری سرور مجازی Xampp را ارائه دادیم. در این محتوا به صورت تصویری و قدم به قدم ابتدا آموزش نصب زمپ را روی کامپیوتر و سپس نصب وردپرس روی زمپ را توضیح دادیم.
نصب وردپرس روی لوکال هاست wamp
در ابتدا شما باید یک سرور مجازی روی سیستم کامپیوتری خود نصب کنید.
سرور مجازی تقریبا هاست را روی سیستم کامپیوتری شما شبیه سازی می کند و شما به صورت آفلاین میتوانید سایت وردپرسی خودتان را روی کامپیوتر نصب و راه اندازی کنید. و بعد از تهیه هاست سایت را به هاست انتقال دهید.
شما می توانید از دو تا معروف ترین سرور های مجازی استفاده کنید. که یکی از آنها ومپ سرور است که از این لینک میتوانید دانلود کنید و یکی دیگر از آنها xampp server است که میتوانید از این لینک دانلود کنید.
ما در این آموزش میخواهیم وردپرس را روی wamp server نصب کنیم.
آموزش نصب وردپرس روی ومپ
ابتدا ومپ سرور را از آدرسی که بالا گفتیم دانلود کنید.
ومپ سرور هم نسخه 32 بیتی دارد و هم نسخه 64 بیتی که با توجه نسخه ویندوز میتوانید آن را نصب کنید.
بعد از دانلود فایل setup را اجرا کنید.
زبان رو انتخاب کنید و روی OK کلیک کنید.
گزینه I accept the agreement”” را انتخاب و روی next کلیک کنید.
دوباره روی گزینه next کلیک کنید.
مرحله بعد باید یک مکان را برای نصب ومپ سرور انتخاب کنید که پیشفرض در مسیر c:\wamp64 تنظیم شده است.
بعد از انتخاب مسیر روی next کلیک کنید.
مرحله بعد دوباره روی next کلیک کنید.
در این مرحله روی install کلیک کنید.
مرحله بعد روی next کلیک کنید.
و در آخر روی Finish کلیک می کنید و کار تمام است.
بعد از نصب شما یک سرور مجازی روی کامپیوتر خود دارید که به راحتی میتوانید سایت وردپرسی خودتان را روی آن راه اندازی کنید.
نکته: اگر قبل از کپی کردن وردپرس در مسیر گفته شده فایلی وجود داشت میتوانید آن را پاک کنید.
بعد از کپی کردن و قبل از نصب حتما شما نیاز دارید که یک دیتابیس برای سایت خود ایجاد کنید برای اینکار مرورگر خود را باز کنید ودر آدرس بار تایپ کنید:
http://127.0.0.1/phpmyadmin
با صفحه زیر روبرو می شوید کافی username را root وارد کنید و password را خالی بزارید و روی Go کلیک کنید.
در مرحله روی new کلیک کنید.
مرحله بعد یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید و از کشو بازشونده گزینه utf8mb4_persian_ci را انتخاب و روی create کلیک کنید.
خب تا این مرحله ما سرور مجازی و دیتا بیس خودمان را ساخت و راه اندازی کرده ایم.
نصب وردپرس روی سرور مجازی wamp
در این مرحله نوبت به نصب وردپرس می رسد. آخرین ورژن وردپرس را دانلود کنید.
بعد از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کنید و فولدر wordpress را در محل نصب ومپ که در کامپیوتر ما C: \ wamp64 است. ممکنه هنگام نصب شما مسیر دیگه ای را انتخاب کرده باشید در همان مسیر و داخل پوشه www فولدر را پیست می کنیم.
شما همچنین میتوانید اسم فولدر wordpress را به هرچیزی مثلا testsite و یا هر چیز دیگه ای تغییر دهید اگر برای شخصی سایت طراحی می کنید اسم سایت را میتوانید به عنوان مثال اسم پوشه بزارید.
ما هم اسم پوشه wordpress را به نام mysite تغییر داده ایم.
بعد از کپی کردن، در آدرس بار مرورگر 127.0.0.1 را تایپ و اینتر را بزنید.
روی پوشه مورد نظر کلیک کنید.
بعد از کلیک مرحله نصب آغاز می شود در مرحله اول زبان مورد نظر خودتان را انتخاب کنید.
بعد از انتخاب زبان روی “ادامه” کلیک کنید. در مرحله بعدی روی “بزن بریم” کلیک کنید.
مرحله بعدی نام پایگاه داده ای که ساختیم را وارد میکنیم “mysite”
در باکس بعدی نام کاربری را که به صورت پیشفرض “root” است را وارد میکنیم و بخش رمز عبور را خالی میگذاریم. (البته این نکته رو هم باید گفت که به صورت پیشفرض و فارسی در باکس رمز عبور نوشته شده “رمز” را باید پاک کنید تا خالی شود.) بعد از وارد کردن اطلاعات روی فرستادن کلیک میکنیم.
در مرحله بعدی رو راه اندازی نصب کلیک کنید.
مرحله بعد اطلاعات کلی سایت را وارد میکنیم یک نام برای عنوان سایت انتخاب میکنیم و یک نام کاربری و رمز عبور را برای وارد شدن به پیشخوان وردپرس وارد میکنیم. بخش ایمیل آدرس ایمیل را وارد میکنیم.
اگر میخواهید گوگل سایت شما را ایندکس نکند میتوانید تیک این گزینه را بزنید. اگر میخواهید سایتتان توسط گوگل ایندکس شود تیک این گزینه را بردارید.
روی راه اندازی وردپرس کلیک کنید.
کار تمام است شما با موفقیت توانستید وردپرس را نصب کنید. در این قسمت می توانید نام کاربری و رمز عبور را که در مرحله قبلی ثبت کرده اید را وارد کنید.
بعد از وارد کدن اطلاعات ورود وارد پیشخوان وردپرس می شوید.
نصب وردپرس تمام.
نصب وردپرس روی هاست
همانطور که قبلا گفته شد برای نصب وردپرس روی هاست شما باید هاست و دامنه داشته باشید. زمانی که شما هاست خریداری میکنید یک پنل کاربری برای مدیریت خواهید داشت. که البته این پنلها نیز متفاوت هستند. در این آموزش پنل مدیریت cPanel را در تصویر مشاهده میکنید.
بعد از وارد شدن به محیط کاربری هاست، File Manager را انتخاب میکنیم و وارد آن میشویم.
سپس وارد فایل Public_html شوید. از بالا روی گزینه Upload را کلیک کنید. در نهایت با باز شدن صفحه زیر میتوانید فایل وردپرسی را که در قسمت قبل دانلود کردید اینجا آپلود کنید.
پس از آپلود فایل وردپرس با دکمه Back به عقب برگردید. روی Reload کلیک کنید تا فایل آپلود شده را مشاهده نمایید. روی فایل وردپرس راست کلیک کرده و گزینه Exract را انتخاب کنید تا از حالت فشرده خارج شود.
حالا وارد پوشه WordPress شوید و کلیه فایلهای آن را به پوشه Public_html منتقل کنید. از طریق راست کلیک و Move میتوانید این کار را انجام دهید. WordPress را از مسیر میتوانید حذف کنید.
برای نصب وردپرس به یک دیتابیس احتیاج دارید. برای این کار از قسمت Database وارد MySQL Database Wizard شوید.
در مرحله اول نام دیتابیس و مرحله بعدی رمزی برای آن وارد کنید. روی Create User کلیک کرده و در بخش بعدی تیک همه گزینهها را فعال کرده و روی Make Changes کلیک نمایید.
حالا به راحتی با وارد کردن آدرس سایت خود میتوانید WordPress را نصب کنید. ابتدا زبان مورد نظر را انتخاب کرده و روی ادامه کلیک کنید. سپس نام پایگاه داده، نام کاربری، رمز عبور و دیگر موارد را وارد نمایید.
بعد از آن روی راه اندازی نصب کلیک کنید و اطلاعات مدیر سایت را وارد نمایید. به این ترتیب نصب وردپرس انجام میشود.
بعد از نصب وردپرس شما باید یک قالب طراحی و راه اندازی کنید. برای اطلاع از هزینه طراحی سایت با وردپرس نیز میتوانید قیمتها را در سایت آوش تک مشاهده نمایید یا با ما تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از قالبهای رایگان وردپرس استفاده کنید.
کلام آخر
وردپرس یکی از محبوب ترین cms های موجود است اگر با انواع مختلف سیستم های مدیریت محتوا آشنا نیستید بهتون پیشنهاد میکنم مقاله انواع سیستم مدیریت محتوا را مطالعه کنید.
خیلی ممنون از شما مخاطب عزیز که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم که برای شما مفید واقع شده باشد و توانسته باشید استفاده لازم رو ببرید در صورتی که در هنگام نصب به مشکل برخورد کردید میتوانید زیر همین پست برای ما بنویسید تا کارشناسان ما در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.
سلام من همه چیزو خوب جلو رفتم و توی php admin هم اسم دیتا بیس گزاشتم ولی توی ورد نام پایگاه داده رو میزنم و اطلاعات رو کامل میکنم خطا میده میگه خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده
با سلام
توجه داشته باشید فیلد رمز عبور رو باید خالی باشه