افزودن دکمه شبکههای اجتماعی به وردپرس در افزایش ترافیک سایت و بازدید از شبکههای اجتماعی بسیار موثر است. انجام این کار از راههای مختلفی امکانپذیر است. آیا این امکان فوق العاده تاثیرگذار را به سایت خود اضافه کردید؟
اگر هنوز این آپشن را ندارید، نگران نباشید. در انتهای این مقاله شما این توانایی را کسب خواهید کرد که افزودن شبکه اجتماعی در وردپرس را تجربه کنید. ما در این مقاله 25 افزونه محبوب را به شما معرفی میکنیم. همچنین از نصب تا اجرای کامل یکی از افزونهها، قدم به قدم همراه شما خواهیم بود.
با دکمههای شبکه اجتماعی در وردپرس ترافیک سایت را بالا ببرید
شاید شما در سایتهای مختلف این دکمهها را مشاهده کرده باشید. هر کسب و کاری که دارای سایت است، میتواند از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، توئیتر، لینکدین و… برای افزایش بازدید و ترافیک و گسترش فعالیت خود استفاده کند و نمیتوان تاثیر فوق العاده آن را نادیده گرفت. نمونهای از آیکون شبکه های اجتماعی وردپرس میتواند به شکل زیر باشد که معمولا در فوتر وبسایت قرار میگیرد و به آدرس هر کدام لینک داده میشود. با کلیک بر روی هر کدام از آنها وارد آن برنامه میشویم.
اگر آدرس این شبکهها را در سایت قرار دهید، کاربران از این طریق میتوانند از آنها بازدید کنند. از طرف دیگر کاربرانی که در اینستاگرام، یوتیوب و… جذب زمینه فعالیت شما شدند، از طریق آن وارد سایت میشوند. به صورت کلی بعضی از کاربران بیشتر در شبکههای اجتماعی حضور دارند و برخی دیگر معمولا در سایتها به جستجو میپردازند. این یک پل ارتباطی بین شبکه های اجتماعی و وبسایت است.
اضافه کردن دکمه شبکههای اجتماعی به وب سایت وردپرسی
اضافه کردن دکمه شبکههای اجتماعی به وب سایت وردپرسی چگونه ممکن است؟ افزودن شبکه اجتماعی در وردپرس از طریق افزونهها به راحتی انجام میشود. WordPress یک سیستم مدیریت محتوا محبوب است که در بخش وردپرس چیست میتوانید بیشتر در مورد آن مطالعه فرمایید.
همچنین اگر کنجکاو هستید که سایتها این دکمهها را برای چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده کردند، میتوانید مطلب چگونه CMS سایت را تشخیص دهیم را مطالعه کنید و از روشهای موجود در آن استفاده نمایید.
بهترین افزونههای شبکههای اجتماعی وردپرس
بعضی از این پلاگینها به صورت رایگان و برخی دیگر با پرداخت مبلغی قابل استفاده هستند. لیست بهترین افزونههای شبکههای اجتماعی وردپرس را به تفکیک رایگان و غیر رایگان در ادامه ارائه میدهیم.
بهترین افزونه رایگان شبکه های اجتماعی وردپرس
-
Easy Social Sharing
پلاگین Easy Social Sharing از بهترین افزونههای رایگان وردپرس است. این افزونه قدرتمند برای مبتدیان و متخصصان مناسب است. همانطور که از اسم آن مشخص است این افزونه اشتراک گذاری شبکههای اجتماعی در وردپرس را آسان کرده است. همچنین تنظیمات سادهای دارد. -
Custom Share Buttons with Floating Sidebar
این افزونه از 9 شبکه اجتماعی پشتیبانی میکند. دارای گزینههای جذابی برای ایجاد و شخصیسازی دکمهها است که ظاهر منحصر به فردی دارد. ویژگی مهم این پلاگین سبک بودن آن است. در واقع تاثیر منفی در سرعت سایت وردپرسی شما ندارد و سرعت را کم نمیکند. - MashShare Social Media Share Buttons
اگر نگران پایین آمدن سرعت سایت خود هستید افزونه MashShare خیال شما را از این بابت راحت میکند. با نصب این پلاگین سرعت سایت پایین نمیآید. همچنین طرحهای مختلف و جذابی برای نمایش دکمهها دارد. دارای انیمیشن برای آنها است و قابلیت سفارشیسازی دارد. همچنین سه نوع مختلف از سبک دکمههای اشتراک گذاری دارد. با بسیاری از برنامهها سازگار است. - ShareaholicShareaholic
ShareaholicShareaholic چیزی فراتر از یک پلاگین برای افزودن دکمههای برنامههایی مانند اینستاگرام و یوتیوب و… است. این افزونه برای تقویت محتوای سایت استفاده میشود که قابلیتهایی مانند مطالب مرتبط را نیز در اختیار کاربر قرار میدهد. - Social Media Share Buttons & Social Sharing Icons
یکی دیگر از افزونههای رایگان، Social Media Share Buttons & Social Sharing Icons است. از 200 رسانه اجتماعی پشتیبانی میکند که طرحها و انیمیشنهای مختلف و متنوعی را میتوان برای هر دکمه استفاده کرد. از ویژگیهای این پلاگین بهینهسازی برای تلفن همراه است. همینطور نمادهای شبکههای اجتماعی را در انتهای هر پست نمایش میدهد. - Social Snap
یکی از بهترین افزونههای رایگان شبکههای اجتماعی Social Snap است. اگر به دنبال افزایش ترافیک هستید از طریق این پلاگین میتوانید به هدف خود برسید. یک رابط کاربری ساده دارد. به سرعت میتوانید آن را نصب کنید و به سادگی با آن کار کنید. به هیچ وجه سرعت سایت شما را کم نمیکند. یکی دیگر از ویژگیهای مهم پلاگین این است که کاربران به راحتی این شبکههای ارتباطی شما را با دیگران به اشتراک میگذارند. - Social Media Feather
افزودن دکمه شبکههای اجتماعی به وردپرس با کمک این پلاگین نیز امکان پذیر است. کاربران نیز میتوانند با وضوح بالا در هر دستگاهی مانند iphone ،ipad و همچنین سایر دستگاهها مشاهده کنند. این افزونه مجموعه آیکنهای پیش فرض مدرنی دارد. - Sassy Social Share
Sassy Social Share یکی از سادهترین و روانترین افزونهها در این زمینه است. نه تنها در سرعت سایت تاثیر منفی ندارد بلکه آیکنهای بسیار جذابی دارد. تعداد اشتراک گذاریها را میتوانید در کنار هر آیکن نشان دهید. از BuddyPress ، bbPress ، WooCommerce نیز پشتیبانی میکند. - AddToAny
این افزونه با 500000+ نصب فعال یکی از محبوبترین افزونهها در این زمینه است. بیش از 100 دکمه شبکه اجتماعی را میتوانید در سایت خود اضافه کنید. پلاگین AddToAny به کاربران سایت شما کمک میکند تا یوتیوب، تلگرام، اینستاگرام و دیگر موارد را به راحتی به اشتراک بگذارند. امکان افزایش بازدید و درگیر شدن سایت را نیز ایجاد میکند. با گوگل آنالیتیکس ادغام شده است و به طور کامل از ووکامرس نیز پشتیبانی میکند. - Social PugSocial Pug
یکی از بهترین و انعطاف پذیرترین افزونهها است. با نصب رایگان آن میتوانید 5 شبکه اجتماعی را در سایت خود داشته باشید. به شما این امکان را میدهد که دکمهها را به صورت مستطیلی یا دایرهای نمایش دهد. این افزونه گوگل آنالیتیکس را پشتیبانی میکند.
بهترین افزونه پرمیوم شبکه های اجتماعی وردپرس
افزودن دکمه شبکههای اجتماعی به وردپرس از طریق پلاگینهایی با پرداخت هزینه نیز انجام میشود. در این زمینه بهترینها را به شما معرفی میکنیم.
- Revive Old Posts
- Kiwi Social Sharing
- Spotlight
- Monarch Social Sharing Plugin
- Social Warfare
- Easy Social Share Buttons for WordPress
- SocialFans
- ARSocial
- Social Buzz WordPress Plugin
- Social Share & Locker Pro WordPress Plugin
- Maria
- ShareGrapes
- (+)SharePlus
- WordPress Social Board
- WP Flat Social Profile Block
آموزش نصب افزونه Sassy Social Share
برای افزودن دکمه شبکههای اجتماعی به وردپرس از طریق افزونه Sassy Social Share میتوان اقدام کرد. در این قسمت نصب و طریقه استفاده از این پلاگین را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا این افزونه را در وردپرس جستجو کرده و سپس نصب میکنیم.
بعد از نصب و فعال سازی افزونه، از منوی سمت راست وردپرس روی Sassy Social Share کلیک میکنیم.
با کلیک کردن روی پلاگین، بالای آن منویی به شکل زیر مشاهده میکنید.
تب Theme Selection
در تب Theme Selection میتوانید ظاهر آیکنها را تغییر دهید. اگر روی همین تب کلیک کنید مشاهده میکنید که تنظیمات مورد نظر در دو متاباکس Standard interface theme (قالب رابط استاندارد) و Floating interface theme (قالب رابط شناور) انجام میشود.
هر دو متاباکس دارای امکانات مشابهی هستند. Standard interface theme آیکونها را در نوشتهها یا برگههای سایت نشان میدهد. اما قالب Floating interface theme آیکونها را در سمت چپ و یا راست سایت در یک جای ثابت نمایش میدهد.
به وسیله این تبها میتوانید طراحی سایت خود را سفارش سازی کنید و به دلخواه خود انجام دهید. در غیر این صورت از تنظیمات پیش فرض استفاده کنید و در این تبها تغییری ایجاد نکنید.
گزینه Shape: ظاهر آیکونها در این قسمت مشخص میشود. گزینههای مستطیلی، دایرهای و مربع شکل وجود دارند.
Size (in pixels): در این قسمت اندازه آیکونها را تنظیم کنید.
Logo Color: در این قسمت رنگ لوگوی آیکنها را به کمک hex code وارد میکنیم.
Background Color: رنگ یا کد هگز پس زمینه آیکونها را در این قسمت مشخص کنید.
Border: در این قسمت باید مرز بین آیکونها را مشخص کنید.
Counter Position: موقعیت شمارنده اشتراک گذاریها را این قسمت به راحتی مشخص میکنید.
تب Standard Interface
این قسمت مربوط به تنظیمات نوار ابزار اشتراک سوشال مدیا استاتیک افقی است. این پیکربندی در صفحههای سایت نمایش داده میشود. برای این کار، تیک قسمت Enable Standard Interface را فعال کنید.
Tittle: در این قسمت یک متن باید وارد کنید که قبل از آیکونهای اشتراک گذاری در صفحه نشان داده میشود.
Rearrange Icons: با جابجا کردن آیکونها به راحتی میتوانید جای آیکن مورد نظر را خودتان تعیین کنید و ترتیب قرار گرفتن آنها را مشخص کنید. از drag and drop استفاده کنید.
Select Sharing Services: در تصویر زیر هر کدام از آیکنها را که میخواهید در سایت نمایش داده شود، انتخاب کنید.
Horizontal Alignment: محل قرارگیری آیکنها به سه شکل چپ، راست و مرکز تنظیم میشود.
Position with respect to content: در این قسمت مشخص میکنیم که آیکنها بالا یا پایین محتوا قرار گیرند.
Placement: در این قسمت میتوانیم محل قرارگیری این آیکونها را در سایت مشخص کنیم. همانطور که در تصویر پایین مشاهده میکنید این گزینهها شامل صفحه اصلی، نوشتهها، برگهها، محتواهای انتخاب شده و صفحات محتواها، بایگانی دسته بندیها، صفحات آرشیو شده و در آخر پیوستها است.
Show share counts: با فعال شدن این گزینه میتوانید تعداد اشتراک گذاری هر شبکه اجتماعی را در بالای آن به نمایش بگذارید.
Show total shares: این گزینه اگر فعال شود، تعداد کل اشتراک گذاریها را نشان میدهد.
Enable more icons: با فعال شدن این گزینه، تعداد کمتری از آیکونها نمایش داده میشود و برای نمایش کامل آیکونها باید از دکمه More استفاده شود.
تب Floating Interface
این تب برای تنظیمات نوار ابزار اشتراک سوشال مدیا شناور عمودی است. مانند قسمت استاندارد است فقط چند گزینه اضافی دارد که در ادامه آنها را توضیح میدهیم.
Left offset: در این قسمت یک عدد وارد میکنید. این عدد میتواند منفی باشد. وقتی عدد بیشتر میشود دکمهها به سمت راست و عدد کمتر شود به سمت چپ جابجا میشوند.
Top offset: عدد وارد شده در این قسمت اگر زیاد شود دکمهها به سمت پایین و عدد کم شود به سمت بالا میروند.
Hide floating slider: اگر این گزینه را فعال کنید، نشانگر اسلایدر موجود در زیر نوار ابزار شناور، مخفی میشود.
Vertical floating bar responsiveness: مرز صفحه نمایش برای نشان دادن رابط عمودی شناور مشخص میشود. وقتی گزینه فعال میشود رابط عمودی وقتی که صفحه پهنتر از اندازه مشخص شده است، نمایش داده خواهد شد.
Horizontal floating bar responsiveness: مرز صفحه نمایش برای نشان دادن رابط افقی استاندارد در پایین صفحه مشخص میشود. وقتی گزینه فعال میشود اگر صفحه نمایش باریکتر از عرض مشخص شده باشد، رابط عمودی به صورت افقی پایین صفحه قرار میگیرد.
Horizontal floating bar position: در این بخش تراز رابط شناور افقی را تعیین کنید. از عدد منفی نیز میتوانید استفاده کنید.
تب Miscellaneous
در این تب موارد دیگری مانند کوتاه کردن Url و … موجود است. در خصوص کوتاه کردن لینک اینجا به صورت کامل مطالعه فرمایید.
مسئله مهم دیگر در این تب در رابطه با آیکون فیسبوک است. اگر این آیکن را قرار دادید، باید قسمت
جمعبندی
در این مطلب سعی کردیم شما را با اهمیت دکمههای شبکه اجتماعی در سایت آشنا کنیم. امیدوارم با این آموزش بتوانید یک پلاگین مناسب برای سایت خود نصب و افزودن دکمه شبکههای اجتماعی به وردپرس را تجربه کنید. همچنین افزایش بازدید از سایت را مشاهده نمایید. شرکت آوش تک نیز در زمینه طراحی سایت و پشتیبانی آن با متخصصان حرفهای خود همراه شما است. در صورت نیاز با ما تماس حاصل فرمایید.
از شما متشکریم که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. نظرات، پیشنهادات و سوالات خود را در کادر پایین با ما به اشتراک بگذارید.